BeeVital HiveClean - 500 ml

Medicamente pentru albine

Pret:75.00RON
Produs indisponibil
Aveti intrebari?

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

Preparatul se incalzeste pana la temperatura corpului uman. A se utiliza de preferinta, cand temperatura exterioara este de 10-25 de grade C. Daca temperatura este prea ridicata albinele parasesc stupul, ceea ce duce la o eficienta redusa. Este de dorit ca tratamentul sa fie efectuat dupa amiaza tarziu. Se stropesc aproximativ 15 ml de BeeVital HiveClean in intervalele celor 7-8 rame situate in zona de mijloc a cutiei cuibului.

Indepartarea puntilor de ceara dintre rame usureaza aplicarea preparatului.

CUM ACTIONEAZA:

BeeVital HiveClean are numai actiune externa corpului albinei. BeeVital activeaza la albine instinctul de igiena, schimba mirosul mediului albinelor. Parazitii cad pe fundul stupului si mor prin infometare.Rezultatul poate fi observat doar pe fundul stupului si nu pe faguri.

CAND SE ADMINISTREAZA:

Primavara, cand incepe culesul de polen, se face un tratament de control, stropindu-se 15 ml de Beevital peste albinele aflate pe fagurii din centrul cuibului. In cazul unei caderi masive de paraziti apicultorul trebuie sa decida efectuarea unui tratament complet care va duce la regenerarea familiei de albine.

Produs in Austria.

Speciale
Administrare 10-20ml / aplicatie.
Compozitie apa, zaharoza, acid citric, acid oxalic, acid formic, extract de propolis, diverse uleiuri eterice.
Gramaj 500 ml.

Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat si:

 

apiroua.ro

trafic.ro