ECOSTOP

Medicamente pentru albine

Pret:42.00RON
Aveti intrebari?

INDICATII: acaricid, contra parazitilor albinelor Varroa si Braula.

SUBSTANTA ACTIVA: timol si ulei de menta. Produs BIO !

ACTIUNE: contact si inhalare, blocheaza sistemul respirator al acarienilor, de asemenea efect bacteriostatic si antimicrobian, de inhibitor al dezvoltarii microorganismelor din stup.

PREZENTARE: benzi din substante minerale, ambalate individual si etans. Fiecare banda contine 5 gr timol si 2 ml ulei de menta. Nu deschideti ambalajul decat inainte de aplicare ! O cutie cu 6 benzi este suficienta pentru aproximativ 3 - 6 familii.

ADMINISTRARE: in functie de puterea familiilor, o banda – maxim doua pe stup. Se aseaza pe spetezele ramelor, deasupra puietului. Se mentin in stup 45 de zile.

REZULTAT FINAL: marirea duratei de viata a albinelor, imbunatatirea starii de sanatate, cresterea randamentului stupinei.

Secretul acestui medicament consta in optimizarea compusilor farmaceutici si in formula reusita a benzilor purtatoare, care permit evaporarea lenta, graduala si uniforma a substantelor active timol si ulei de menta, cu efect de lunga durata, care acopera complet dezvoltarea unui ciclu de paraziti.

 

Recomandam

BeeVital HiveClean - 500 ml
75.00RON
   
 
 

apiroua.ro

trafic.ro