Ulei de parafina WOM 15

Medicamente pentru albine

Pret vechi:25.00RON
Pret:20.00RON
Aveti intrebari?

Ulei de parafina de inalta puritate  pretabil pentru uz uman (este utilizat in industria cosmetica si alimentara, saloane de masaj si spa, in diete, etc)

Totodata datorita puritatii inalte este utilizat ca lubrifiant pentru mecanisme si angrenaje fine.

In apicultura uleiul de parafina este utilizatat  pentru diluarea substantei active AMITRAZ din medicamente(Varachet, Varatraz, Taktic, Scabatox, Mitak, etc) utilizate la aparatele de tip FURETO/FOGGER

Detalii produs:

Ulei alb cu puritate ridicata. Nu contine componente periculoase pentru organismul uman

Uleiul alb WOM poate fi utilizat pentru obtinerea produselor farmaceutice ce pot intra in contact direct (intern sau extern) cu organismul uman sau animal, sau pot patrunde in sistemul digestiv al acestora prin absorbtie sau inghitire.

Produsul poate fi utilizat si in urmatoarele domenii ale industriei: ind. cauciucului, ind. materialelor plastice, ind. textila, ind. hartiei etc.

WOM poate fi recomandat si pentru protejarea fructelor si legumelor, producerea hartiei rezistente la apa, lubrifierea masinilor care vin in contact cu alimentele prelucrate.

De asemenea, produsul poate fi recomandat si in industria cosmetica, la producerea cremelor, unguentelor, uleiurilor pentru copii etc.

Speciale
Gramaj 1litru

Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat si:

 

apiroua.ro

trafic.ro