Termeni si conditii

SC APIROUA SRL BUCURESTI
MAGAZIN DE ECHIPAMENTE PENTRU APICULTURA


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.apiroua.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

GARANTIA PRODUSELOR


S.C. APIROUA S.R.L. garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, se asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

 

CONTINUT SITE


S.C. APIROUA S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT


Toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a S.C. APRIOUA S.RL.. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. APRIOUA S.RL. se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatii sau sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa apiroua@gmail.com.

 

FRAUDA


Orice incercare de a accesa de a modifica continutul site-ului Apiroua.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Apiroua.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Apiroua.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII


Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI


S.C. APIROUA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. APRIOUA S.RL. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la apiroua@gmail.com

 

 

 

apiroua.ro

trafic.ro