apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

Aparat pentru tratarea varrozei cu acumulator

120.00 lei

Acest dispozitiv simplu se foloseste pentru efectuarea tratamentelor anti Varroa prin fumigatie

Categorie:

Descriere

Detalii tehnice:

  • Atunci cand aparatul este in priza se aprinde un bec rosu care semnalizeaza ca acumulatorul se incarca. Nu exista semnal de notificare cand acumulatorul este plin.
  • Cu un acumulator plin incarcat peste noapte aparatul functioneaza intre 2 si 3 ore incontinuu. Timp mai mult decat suficient pentru a face tratamentul chiar si la o stupina mai mare.
  • Cu 2 ore de incarcare aparatul functioneaza 30 minute fara oprire.

Are un motoras cu elice actionat cu doua baterii care impinge fumul fitilului in stup fortand astfel datorita curentului creat o ardere mai rapida a fitilului.

Acest dispozitiv simplu se foloseste pentru efectuarea tratamentelor anti Varroa prin fumigatie, micsorand timpul de aplicare la aproximativ 10 secunde pentru fiecare stup. Pentru o eficienta cat mai buna, se recomanda ca benzile sa fie impregnate cu solutie inainte cu 5 minute de efectuarea tratamentului propriu-zis. Benzile ard mult mai bine, atunci cand ele sunt uscate!. Se pliaza fitilul impregnat in prealabil cu substanta de tratament (de exemplu Varachet sau Varatraz), se aseaza pe sita dispozitivului, se introduce capatul evacuatorului de fum pe urdinis, se porneste ventilatorul si apoi se aprinde fitilul cu o bricheta. Folosirea acestui dispozitiv elimina riscul aprinderii accidentale a stupului si, ceea ce este de fapt aspectul cel mai important, protejeaza apicultorul impotriva vaporilor deosebit de toxici de amitraz care se degaja la arderea fitilelor. La stupinile mari este supereficient. Aparatul prin ventilatie introduce in cca 5-8 secunde tot fumul cu tratament in stup fiind in felul acesta siguri ca n-a ramas bendita nearsa. Astfel nu vom mai avea fitile care nu au ars si stupi la care trebuie sa ne intoarcem sa reaprindem fitilele fiind nevoie sa mai asteptam inca 20 minute.

Producător

Informații suplimentare

Greutate 0.31 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.