apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953
Reducere!

APIVIT SUPLIMENT CU VITAMINE SI MINERALE – 1 kg

7.50 lei 7.00 lei

Produs adjuvant in tratarea nosemozei.

APIVIT SUPLIMENT CU VITAMINE SI MINERALE – 1 kg

Descriere

APIVIT SUPLIMENT

APIVIT SUPLIMENT din zahar invertit, este o hrana pentru albine conceputa ca fiind un produs de top ce se adreseaza tuturor categoriilor de apicultori care doresc sa detina familii de albine mai sanatoase si mai productive.

Produsul se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compzitie : zahar din sfecla, colina (biotina), niacin tiamina, riboflaivina, pirodoxina, nicotinamida, cobalamina , pantotenat de calciu, clorura de sodiu, clorura de cobalt, fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate ), acid citric, acid ascorbic, acid folic, extracte vegetale, apa purificata. Datorita compozitiei si a modului de ambalare APIVIT SUPLIMENT din zahar invertit se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului.

Vitaminele prezente in produsul APIVIT SUPLIMENT din zahar invertit sunt factori importanti de crestere, participand la metabolismul glucidelor,lipidelor si proteinelor avand importanta in sinteza hemolimfei, hranirea sistemului nervos , ovogeneza ( stimuleaza ponta matcilor ).
Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine facand din produsul ApiVIT SUPLIMENT din zahar invertit un excelent aliat in lupta cu acest parazit.

ADMINISTRARE:

Se decupeaza ambalajul de plastic pe o suprafata in forma de triunghi cu latura de cca 10 cm si se aseaza cu suprafata decupata deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

CONDITII DE PASTRARE: la loc racoros, max 25 grade Celsius.

PREZENTARE: hrana profesionala pentru albine ambalata in punga de plastic etichetata, in greutate de 1 kg.

VALABILITATE: 12 luni de la data fabricatiei.

Producător

ApiCris Natura

APIVIT SUPLIMENT CU VITAMINE SI MINERALE – 1 kg

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.