apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

APIVIT START – 30g

15.00 lei

Pentru formarea de noi unitati biologice prin stimularea si accelerarea dezvoltarii familiilor de albine.

APIVIT START – 30g

Descriere

Biostimulatorul hidrosolubil API-VIT START imbina asocierea celor mai importante elemente ce au ca rol imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate si de productivitate a familiilor de albine.
Poate fi folosit cu incredere pe tot parcursul sezonului apicol activ, atunci cand dorim o dezvoltare exploziva a familiilor de albine.
– PRIMAVARA TIMPURIU – pentru o recolta cat mai bogata de miere de salcam;
– VARA – poate fi utilizat pentru crearea de noi unitati biologice prin divizarea familiilor de albine care au beneficiat de efectele benefice ale biostimulatorului API-VIT START;
– TOAMNA – biostimulatorul API-VIT START isi dovedeste din nou eficienta printru-un numar cat mai mare de albine tinere si sanatoase pregatite pe deplin sa infrunte capriciile iernii;

COMPOZITIE : glucoza anhidra, clorura de sodiu, clorura de cobalt, fosfat disodic .

PREZENTARE : biostimulatorul de uz apicol API-VIT START se prezinta sub forma de pulbere de culoare alba ambalata in folie de aluminiu in cantitate de 10 gr / plic . Cutia de carton contie 3 plicuri cu API-VIT START ( 10 gr pulbere / plic ).

MOD DE ADMINISTRARE : se amesteca pulberea dintr-un plic de API-VIT START intr-o cantitate de 20 litri de sirop 1:1 ( 1 litru apa , 1 kg zahar ) aflat la temperatura camerei si se administreaza intreaga cantitate de suspensie rezultata la aproximativ 20-30 familii de albine.

INDICATII SI ACTIUNE : pentru formarea de noi unitati biologice prin stimularea si accelerarea dezvoltarii familiilor de albine. Ionii substantelor active continute stimuleaza producere si depunerea oualor de catre matca, participand totodata la metabolozarea aminoacizilor, proteinelor si carbohidratilor.

CONDITII DE PASTRARE : A se pastra la loc uscat si racoros, la temperaturi de max. 25 gr.C.

VALABILITATE : 24 luni de la data fabricatiei.

Producător

ApiCris Natura

APIVIT START – 30g

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.