apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

ECOSTOP

42.00 lei

Contra parazitilor albinelor Varroa si Braula.

Stoc epuizat

Descriere

INDICATII: acaricid, contra parazitilor albinelor Varroa si Braula.

SUBSTANTA ACTIVA: timol si ulei de menta. Produs BIO !

ACTIUNE: contact si inhalare, blocheaza sistemul respirator al acarienilor, de asemenea efect bacteriostatic si antimicrobian, de inhibitor al dezvoltarii microorganismelor din stup.

PREZENTARE: benzi din substante minerale, ambalate individual si etans. Fiecare banda contine 5 gr timol si 2 ml ulei de menta. Nu deschideti ambalajul decat inainte de aplicare ! O cutie cu 6 benzi este suficienta pentru aproximativ 3 – 6 familii.

ADMINISTRARE: in functie de puterea familiilor, o banda – maxim doua pe stup. Se aseaza pe spetezele ramelor, deasupra puietului. Se mentin in stup 45 de zile.

REZULTAT FINAL: marirea duratei de viata a albinelor, imbunatatirea starii de sanatate, cresterea randamentului stupinei.

Secretul acestui medicament consta in optimizarea compusilor farmaceutici si in formula reusita a benzilor purtatoare, care permit evaporarea lenta, graduala si uniforma a substantelor active timol si ulei de menta, cu efect de lunga durata, care acopera complet dezvoltarea unui ciclu de paraziti.

Producător

PRIMAVET

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.