apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

Frontline TRI-ACT M Caini 10-20Kg – 1 pipetă

46.00 lei

preț / 1 pipetă

Pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiilor cu purici şi/sau căpuşe atunci când este necesară o activitate repelentă (anti-hrănire) împotriva flebotomilor, muştelor şi/sau ţânţarilor.

Categorie:
Frontline TRI-ACT M Caini 10-20Kg – 1 pipetă

Descriere

Pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiilor cu purici Ctenocephalides felis şi prevenirea infestaţiilor cu purici Ctenocephalides caniş. Produsul ucide puricii C. felis de pe animal în 24 de ore.
 Un singur tratament previne o nouă infestaţie cu purici timp de 4 săptămâni.
Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici dacă acest diagnostic a fost stabilit de medicul veterinar. Produsul are o eficienţă repelentă împotriva căpuşelor (Dermacentor reticulatus) începând cu 7 zile şi până în a 4 a săptămână după tratament.
Cu toate acestea o singură căpuşă se poate fixa şi desprinde în primele 24 de ore după infestare. Produsul are o eficienţă acaricidă imediată împotriva speciilor Rhipicephalus sanguineus şi Ixodes ricinus dar dacă în momentul aplicării sunt prezente căpuşele, este posibil ca acestea să nu moară în primele 48 de ore după tratament.
Produsul are o eficienţă acaricidă persistentă împotriva căpuşelor (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) timp de 4 săptămâni.
CONTRAINDICAŢII
 A nu se utiliza la animale bolnave sau în convalescenţă. A nu se utiliza la pisici şi iepuri deoarece poate produce reacţii adverse şi chiar moartea. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la substanţa activă sau la oricare din excipienţi
SPECII ŢINTA 
Câini

Producător

Merial

Frontline TRI-ACT M Caini 10-20Kg – 1 pipetă

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.