apiroua@gmail.com
0744908088 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

Zgarda antiparazitara caine talie mare Otello

13.00 lei

Otello zgarda antiparazitara pentru caini de talie mare, care combate infestatiile cu purici.

Categorie:
Zgarda antiparazitara caine talie mare Otello

Descriere

INDICAŢII Pentru tratamentul infestaţiilor cu purici ( Ctenocephalides felis, C. canis, Pulex iritans) şi căpuşe (Rhipicephalus sanguineus Dermacentor reticulatus) la câini.
Excipienţi: Dibutil ftalat, ulei de soia epoxidat, stearat de calciu, policlorură de vinil, pigment (masterbatch negru sau masterbatch maron sau masterbatch bej sau masterbatch albastru sau masterbatch galben sau masterbatch verde sau masterbatch roşu) şi acid stearic

CONTRAINDICAŢII

A nu se utiliza la câini cu vârsta mai mică de 3 luni.
Nu se utilizează la animale bolnave sau în convalescenţă.
Nu se va utiliza Ia animalele cunoscute ca având hipersensibilitate la substanţa activă sau la excipienţi

REACŢII ADVERSE Ocazional pot apărea iritaţii locale în zona gâtului datorită purtării zgărzii. În acest caz, îndepărtaţi zgarda până la dispariţia simptomelor. Dacă observaţi reacţii grave sau alte .efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar

SPECII ŢINTĂ Câini (cu greutatea peste 25 kg)

POSOLOGIA PENTRU FIECARE SPECIE CALE DE ADMINISTRARE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

1 zgardă/animal. Zgarda oferă protectie eficientă împotriva puricilor pe o durată de 4 luni şi împotriva căpuşelor pe o durată de 3 luni.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ Strângeţi zgarda moderat pe gâtui câinelui, tăiaţi partea rămasă liberă. Zgarda nu trebuie îndepărtată dacă animalul este îmbăiat deoarece activitatea insecticidă rămâne neafectată de apă.

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A se păstra în ambalajul de comercializare, la temperatura camerei. Extrageţi zgarda din ambalaj doar pentru utilizare. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă.

ATENŢIONĂRI SPECIALE Nu este permis copiilor să se joace cu aceste zgărzi. A se evita contactul îndelungat cu zgarda în timpul aplicării. Spălaţi mâinile cu apă din abundenţă după manipularea produsului. Persoanele care sunt sensibile la substanţele din compoziţia produsului trebuie să evite contactul cu zgarda. Purtaţi mănuşi de protecţie în timpul ataşării zgărzii. Nu fumati, nu mâncaţi şi nu beţi în timpul ataşării zgărzii Diazinon este un component organofosforic şi antidotul este atropina. Nu există posibilitatea de supradozare, datorită formei farmaceutice. Dacă accidental părţi din zgardă sunt înghiţite ar putea să apară somnolenţă, apatie sau dificultăţi în respiraţie. În aceste cazuri consultaţi imediat medicul veterinar. În timpul purtării zgărzii nu utilizaţi alte insecticide. Nu este recomandată utilizarea în perioada de gestaţie şi lactaţie. A nu se utiliza la câinii cu leziuni ale pielii. A nu se utiliza la animalele care alăptează.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.

ALTE INFORMATII Proprietăți farmacodinamice Diazinonul aparține familie substanţelor organofosforice. Activitatea sa insecticidă este determinată de inhibarea colinesterazelor. Diazinonul provoacă o acumulare de acetilcolină care determină paralizia şi moartea paraziţilor. Particularităţi farmacocinetice Zgarda este destinată numai pentru utilizare locală. Ingredientul activ este eliberat în cantitate fixă din banda de polimer pe blana şi pielea animalului pe toată perioada de protecţie. Acesta asigură un strat omogen de substanţă activă pe corpul animalului cu eficienţă constantă de la începutul până la sfârşitul perioadei de activitate a zgărzii.

Zgarda antiparazitara de 41 g x 65 cm lungime Blister-pack transparent din Barex 210 ( copolimer acrilonitril-metil acrilat) lipit pe o bucată de carton, care conţine o zgardă antiparazitară.

Producător

Maravet

Zgarda antiparazitara caine talie mare Otello

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.