apiroua@gmail.com
0770415477 / 0766846953 / 0732854777
LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA
ÎN 24-48 ORE!
METODE PLATĂ: RAMBURS, TRANSFER BANCAR,
CASH & POS (în magazin)
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări
SUNAȚI-NE: 0766.846.953

SC APIROUA SRL BUCURESTI MAGAZIN DE ECHIPAMENTE PENTRU APICULTURA

Cum comand?

 • Prin slectarea optiunilor si completarea formularului „Adauga in cos”, atasat fiecarui produs;
  clic pe produs, alegeti opțiunile și cantitatea, clic pe „Adauga in cos”, si finalizati comanda apasand pe cosul de cumparaturi din partea dreapta – sus a paginii.
 • Prin telefon, la nr. 00766.846.953,  0744.908.088, 0732.854.777, 0770.415.477, respectand programul magazinului.
 • Prin e-mail: apiroua@gmail.com / Daca nu primiti raspuns la mail in 24 de ore, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele cunoscute.

Daca doriti sa ne vizitati direct la magazin:

 • BUCURESTI – str. Calea Grivitei, nr. 172 / 174, sector 1, Bucuresti (Gara Basarab).

Va rugam sa lansati comenzile dvs. din timp si preferabil nu in perioada sezoniera,
pentru a evita aglomerarea si epuizarea stocurilor.

La telefon puteti primi informatii despre stocuri si disponibilitatea anumitor produse.

Cum plătesc?

 • RAMBURS – in situatia in care alegeti plata ramburs, coletul dumneavoastra este trimis prin curierat rapid, iar valoarea produselor dumneavoastra impreuna cu cheltuielile de transport se achita ramburs la predare.
 • TRANSFER BANCAR – in situatia in care solicitati plata prin transfer bancar noi va vom emite factura proforma si va vom trimite coletul impreuna cu factura fiscala numai dupa ce avem confirmarea platii.
 • CASH – atunci cand achizitionati produse din magazinele APIROUA, plata se poate face CASH, prin P.O.S. sau virament bancar.

Indiferent de modalitatea de plata aleasa, produsele sunt insotite de factura, chitanta sau bon fiscal, iar atunci cand situatia o cere:

 • CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE;
 • PROCES VERBAL DE PREDARE PRIMIRE SI RECEPTIE FINALA;
 • DECLARATIE DE CONFORMITATE SI CALITATE.

Livrarea produselor

Pentru a va oferi cea mai accesibila varianta de transport lucram numai cu firma de curierat .

 • Timp de livrare 24-48 ore la usa dumneavoastra in toate localitatile din tara.
 • Serviciu de verificare in timp real a pozitiei coletului ( Track and Trace ).
 • Tarifele percepute catre dumneavoastra sunt tarife negociate si nu se percepe niciun fel de adaos comercial.
 • Nu se percep km suplimentari pentru nicio locatie din Romania.
 • Livrari de luni pana vineri. Sambata nu se fac livrari sau ridicari colete.
 • In momentul plasarii comenzii unul din reprezentanii nosti de vanzari va vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si verificarea corectitudinii acesteia.
 • Costul de transport este calculat astfel: 30 lei taxa de expeditie + 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Pretul transportului este informativ si poate fi modificat in functie de numarul kilogramelor. Ne asumam raspunderea ca atunci cand veti fi contactat in legatura cu livrarea sa va specificam costul final al expeditiei. Nu expediem niciun colet fara acordul verbal al clientului.

Va stam la dispozitie cu orice tip de informatie zilnic intre orele 9.00 – 18.00 la numerele de telefon afisate pe site sau pe e-mail la adresa: apiroua@gmail.com.

Garanția produselor

S.C. APIROUA S.R.L. garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, se asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

Returnarea produselor

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. APIROUA S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs., trimitand un mail la apiroua@gmail.com, in termenul de 14 zile mentionat anterior.

Utilizarea Siteului Apiroua.ro

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.apiroua.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Conținutul siteului

S.C. APIROUA S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Drepturi de proprietate

Toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a S.C. APRIOUA S.RL.. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. APRIOUA S.RL. se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatii sau sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa apiroua@gmail.com.

Fraudă

Orice incercare de a accesa de a modifica continutul site-ului Apiroua.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Apiroua.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Apiroua.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Încheierea acordului

S.C. APIROUA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. APRIOUA S.RL. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la apiroua@gmail.com